maanantai 27. helmikuuta 2012

Loma mikä loma

Se olis siis aika taas lomailla. Vastahan tässä ollaan lomailtu viime kauden päätteeksi tänne maaliskuulle asti. Kauden jälkeisen polviopertaation jälkeen sain siis sairaslomaa reilusti ja olen saanut kuntouttaa polveani rauhassa ja mietiskellä oman jalkapallouran jatkoa ja jatkuuhan se. Sairaslomani loppuu tasan helmikuun viimeinen päivä ja uusi työsuhde alkaa 1.3. Mitä sitte jalkapalloiljan pitää/saa tehdä sairaslomalla? Ovatko vakuutusasiat kunnossa? Mistä rahaa saa? Paljon kysymyksä, mutta vähän vastauksia. Kirje vakuutusyhtiöltä ei ollut kovinkaan motivoiva, Vakuutuksesi on loppunut työsuhteen päättymisen takia. Mistä siis lähteä liikkeelle?

Jos haluaa ottaa vakasti tämän ammatin niin aktiivinen kuntoutus alkaa heti taksimatkalla leikkausalista kohti kotia. Fysion/lääkärin kanssa tehdään kuntoutus suunnitelma, jota seurataan. Mitä sen jälkeen? Pitää päästä pallotreeneihin, mutta sairaslomallahan ei saa loukkaantua uudestaan. Kuka sen uuden loukkaantumisen korvaa? En tiedä, mutta onneksi ei minulle käynyt näin. Jalkapalloilijan tavoite sairaslomalla on tämä. Sairasloman loputtua on pakko olla siinä kunnossa, että pystyy vakuuttamaan uuden työnantajan saadakseen sopimuksen. Toisin sanoen työtä ja kuntoutusta tämän eteen on tehtävä ja paljon. Sairasloma ei ole loma ja varsinkaan tässä tapauksessa hiihtoloma ei ole loma. Okei, se on vapaata joukkutreeneistä, mutta vastuu omasta toiminnasta loman aikana on iso. Minulle se merkitsee ainakin neljää kunnon harjoitusta, jotta "lomalta" paluu ei tule shokkina harjoitusten alkaessa.

Niin kuin profiilissani lukee olen ammattilainen aina kun olen kentällä ja muuten sivutoiminen. Aloitan työt pelaajayhdistyksessä ja meidän tavoitteena on tavata kaikki huippusarjoissa pelaavat pelaajat. Aloitan kierueen 5.3 Jyväskylästä, joilloin vuorossa ovat JJK, naisten 2.div joukkue JyPK. 

 
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti